Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος συναντά για πρώτη φορά την εγγονή του

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Χριστίνα θέλει να υιοθετήσουν το μωρό της Ρίτας ο Χάρης και η Αναστασία στο νέο επεισόδιο της σειράς “Άγιος Έρωτας” απόψε στις 22:00 στον Alpha.

Η Χριστίνα προτείνει στον Αντρέα να βοηθήσει τον Χάρη και την Αναστασία να υιοθετήσουν το μωρό της Ρίτας, που γεννήθηκε στις φυλακές. Στο σπίτι των Μαρκόπουλων, ο μικρός Κυριάκος τσακώνεται με την Ελευθερία και η Χλόη, σε μια έκρηξη θυμού, τον μαλώνει.

Ο Πέτρος παρεμβαίνει οργισμένος και απαιτεί να φύγει η μικρή από το σπίτι. Στο Δρομοκαΐτειο, η Κική πλησιάζει τη Σοφία, και η Σοφία μέσα σε μια σύγχυση την μπερδεύει με την Πετρούλα.

Ο Ηλίας γίνεται μάρτυρας αυτής της τρυφερής στιγμής των δύο γυναικών και προβληματίζεται.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος αρχίζει να υποψιάζεται πως η σχέση της Ελένης με την Άννα, δεν είναι απλώς φιλική, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να εξομολογηθεί στον πατέρα Νικόλαο τις παρανομίες που κάνει με τον αδελφό του, Πέτρο.

Δείτε το trailer

Δείτε αποσπάσματα

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.