Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν ενθουσιάζομαι πολύ από τον πλούτο – Στο νοίκι μένω και περνάω υπέροχα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», αναφέροντας προβλήματα με τράπεζες που «σου αναστατώνουν τη ζωή».
  • Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «δεν ενθουσιάζεται πολύ από τον πλούτο», θεωρώντας τη συζήτηση για το τι θα έκανε με πολλά χρήματα «έξω από τη λογική μου».
  • Επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε ότι δεν έχει βίλες και αυτοκίνητα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Στο νοίκι μένω και περνάω υπέροχα».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Για τη σχέση του με τα χρήματα μίλησε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action24.

«Όπως όλοι οι Έλληνες είχα πρόβλημα με τράπεζες, αλλά πολύ απλά πράγματα. Είναι όμως αυτά που σου αναστατώνουν τη ζωή» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης υποστήριξε επίσης: «Δεν ενθουσιάζομαι πολύ από τον πλούτο. Πολλοί φίλοι μου μού λένε “αν κέρδιζες τόσα, τι θα έκανες” και απαντώ ότι είναι έξω από τη λογική μου».

Είπε ότι δεν έχει βίλες και αυτοκίνητα και πρόσθεσε: «Στο νοίκι μένω και περνάω υπέροχα».

Δείτε το βίντεο:

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google