Μάνος Μαλλιαρός: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor

Ο Μάνος Μαλλιαρός έκανε την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το πρόωρο τέλος του Survivor και τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου, εκφράζοντας τις προσωπικές του σκέψεις για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Στην ανάρτησή του, ο Μαλλιαρός εστιάζει στις φιλίες και τους ανθρώπινους δεσμούς που δημιούργησε, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο έπαθλο ήταν οι σχέσεις που απέκτησε.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Μάνος Μαλλιαρός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου και το πρόωρο τέλος του Survivor.
  • Εξήγησε ότι συμμετείχε για την εμπειρία και όχι για τη φήμη, ενώ τόνισε πως «στο τέλος, αυτό που μένει δεν είναι η πείνα, η κούραση ή οι δυσκολίες. Είναι οι άνθρωποι».
  • Στην ανάρτησή του, ο Μαλλιαρός ευχαρίστησε για την αγάπη και τη στήριξη, δηλώνοντας: «κάποιες φορές το μεγαλύτερο έπαθλο δεν είναι η νίκη. Είναι οι άνθρωποι που συναντάς στη διαδρομή. Και γι’ αυτό νιώθω ήδη νικητής».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου και το πρόωρο τέλος του Survivor, έκανε ο Μάνος Μαλλιαρός.

«Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια για εμένα και να γνωριστούμε καλύτερα. Είμαι ο Μάνος Μαλλιαρός από το Ρέθυμνο Κρήτης. Συγκατοικώ με τη γυναίκα της ζωής μου, τη Μάγδα Βρέντζου και έχουμε μια υπέροχη σκυλίτσα, την Κιάρα. Πάνω απ’ όλα αγαπώ την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου σε κάθε βήμα, ενώ ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, με το CrossFit να κατέχει ξεχωριστή θέση σε αυτή. Πήρα την απόφαση να αφήσω πίσω την καθημερινότητά μου και να συμμετάσχω στο Survivor γιατί ήθελα πραγματικά να ζήσω αυτή την εμπειρία. Όχι για τη φήμη. Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πως αυτό δεν ήταν ποτέ το κίνητρό μου. Είμαι αθλητής και ήξερα ότι μπορώ να παλέψω μέχρι το τέλος, με ήθος, αξιοπρέπεια και, πάνω απ’ όλα, σεβασμό» γράφει.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης με πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Όμως, στο τέλος, αυτό που μένει δεν είναι η πείνα, η κούραση ή οι δυσκολίες. Είναι οι άνθρωποι. Μπήκα σε αυτό το ταξίδι ανάμεσα σε αγνώστους και βγήκα έχοντας κερδίσει φίλους. Φίλους που μπήκαν στη ζωή μου ως άγνωστοι και θα μείνουν σε αυτή για πάντα. Μέσα στις δύσκολες συνθήκες δημιουργήθηκαν δεσμοί που δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Μοιραστήκαμε στιγμές, νίκες, ήττες, αγωνίες και όνειρα, έχοντας πάντα ο ένας τον άλλον δίπλα μας. Φυσικά, όπως συμβαίνει παντού, υπήρξαν και στιγμές που δεν ήταν όμορφες. Όμως επέλεξα να κρατήσω μόνο τα μαθήματα, τις αναμνήσεις και τους ανθρώπους που κέρδισα μέσα από αυτή τη διαδρομή» αναφέρει.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξή σας. Γιατί τελικά, κάποιες φορές το μεγαλύτερο έπαθλο δεν είναι η νίκη. Είναι οι άνθρωποι που συναντάς στη διαδρομή. Και γι’ αυτό νιώθω ήδη νικητής», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάνος Μαλλιαρός

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google