Εκτός ελέγχου η Σακίρα: Ο τοίχος και η κούκλα-μάγισσα στο μπαλκόνι που βλέπει στο σπίτι της μητέρας του Πικέ

Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει ο πόλεμος μεταξύ Σακίρα και Πικέ. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, οι σπόντες από τον έναν στον άλλο πέφτουν σαν χαλάζι και τώρα στο στόχαστρο μπαίνουν και τα πρώην «πεθερικά».

Τα ισπανικά μέσα,  αναφέρουν πως η Σακίρα έχει αρχίσει να χτίζει έναν τοίχο προκειμένου να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της, η οποία, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, έχει καλοδεχθεί τη νέα κοπέλα του γιου της. Το σπίτι της Σακίρα συνδέεται σε κάποια σημεία με αυτό των  γονιών του Πικέ και η ίδια επιδιώκει να τα χωρίσει, γράφει η Marca.

Βέβαια φαίνεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν σταμάτησε στον τοίχο, αλλά άρχισε και τα… μαγικά της. Έστησε, λοιπόν και μια κούκλα-μάγισσα σε πραγματικό μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της, γυρνώντας την να κοιτάζει προς την πλευρά του σπιτιού των πεθερικών της. Παράλληλα, φέρεται να έβαλε το νέο της κομμάτι να παίζει στη διαπασών, μην τυχόν και δεν το έχει ακούσει η πεθερά της.

Η μαρμελάδα της απιστίας

Μόλις πριν από λίγα 24ώρα δημοσίευμα της “Daily Mirror” αποκάλυψε πώς η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Πικέ είχε ερωμένη. Το πειστήριο της απιστίας βρίσκονταν στο ψυγείο του σπιτιού του ζευγαριού, με την τραγουδίστρια να βρίσκει ένα μισοάδειο βάζο με φράουλα μαρμελάδα κατά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι. Το παράξενο ήταν πώς ούτε ο Πικέ ούτε και τα παιδιά τους τρώνε μαρμελάδα φράουλα, με την Σακίρα τότε να αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της.

Το νέο τραγούδι της Σακίρα

Η Σακίρα επέλεξε μέσω ενός τραγουδιού να ρίξει τα καρφιά της στον πρώην αγαπημένο της. Το νέο single της σε συνεργασία με τον Bizarrap, έχει ήδη γίνει επιτυχία. Το τραγούδι είναι γεμάτο αναφορές στον Πικέ, στις απιστίες του και στην Κλάρα Κία.

Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η Σακίρα εξαπολύει επίθεση αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Πικέ, ως «μία ίδια μ’ εσένα» ενώ ρίχνει πυρά κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου». Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Κλάρα Κία. «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio». Σε άλλον στίχο επιλέγει πιο σκληρό «χτύπημα» κατά της Κλάρα Κία. «Έχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ». («Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú»).

Μάλιστα μέσα από το τραγούδι η Σακίρα, τονίζει: «Νόμιζες ότι θα με πληγώσεις και επέστρεψα πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια…». Άγνωστο παραμένει αν στο επόμενο της τραγούδι αναφερθεί και στην μαρμελάδα…

Είχε απατήσει τη Σακίρα περισσότερες από 50 φορές

Πάντως οι αποκαλύψεις για τις απιστίες του Πικέ συνεχίζονται με τον δημοσιογράφο και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν να υποστηρίζει ότι ο Καταλανός πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια με περισσότερες από 50 γυναίκες.

Σύμφωνα με τον Μαρτίν ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά με 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ