Η Melanie Manson παράτησε την δουλειά της πριν από 13 μήνες για να ασχοληθεί με τη δημιουργία ρούχων για τις γάτες και συγκεκριμένα τη ράτσα Sphynx.
Όπως λέει η 38χρονη σχεδιάστρια, της οποίας η επιχείρηση έχει απογειωθεί αφού πουλάει σε 32 διαφορετικές χώρες, αυτό που την ώθησε στη δημιουργία των ρούχων είναι το κρύο του χειμώνα!Έβλεπε τα αγαπημένα της κατοικίδια να κρυώνουν και όταν δεν βρήκε πουθενά ρούχα άρχισε να τα φτιάχνει η ίδια.
Έχει ήδη μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για τις Sphynx και τα μοντέλα που διαφημίζουν τα ρούχα είναι οι δύο αγαπημένες της γάτες, η Smeagol και η Zizzles.
Αυτές οι γάτες είναι ακριβώς σαν τη Beckham!
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
ENIKOS NETWORK
Ξυπνάτε στις 3 τα ξημερώματα και δεν μπορείτε να ξανακοιμηθείτε; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ποια πάθηση μπορεί να έχετε