Βασίλισσα Ελισάβετ: Δίνει προσκλήσεις για το “Πλατινένιο Πάρτι” στα Ανάκτορα

Προσκλήσεις δίνει η βασίλισσα Ελισάβετ για το πάρτι που διοργανώνεται στα Ανάκτορα, στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας στο twitter, αύριο το πρωί ξεκινά η διαδικασία συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν προσκλήσεις, ώστε να παρευρεθούν στο “Πλατινένιο Πάρτι” στα Ανάκτορα.

 

Στον τετραήμερο εορτασμό για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, από τις 2-5 Ιουνίου, θα διοργανωθεί σειρά εκδηλώσεων για να εορταστούν τα 70 χρόνια παρουσίας της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Το “Πλατινένιο Πάρτι” θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου, ενώ το διοργανώνει το BBC που θα κάνει και την απευθείας μετάδοση κατευθείαν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Στη συναυλία αυτή θα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής ώστε να γιορτάσουν μαζί με το κοινό το ορόσημο αυτό της βασίλισσας.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για εισιτήρια από τις 7 το πρωί της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου έως και τις 23.59 της Τετάρτης 23 Μαρτίου. Τα 10.000 εισιτήρια δεν θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας, οπότε υπάρχουν οι ίδιες πιθανότητες να επιλεγεί κάποιος που θα κάνει αίτηση στις 24 Φεβρουαρίου με αυτόν που θα υποβάλει αίτημα στις 23 Μαρτίου. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται για την υποστήριξη των νέων, του στρατού, του περιβάλλοντος και εκείνων που στήριξαν τις κοινότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ