Survivor: Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – “Ο πατέρας μου έχει έναν εθισμό”

Η εξομολόγηση που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για ένα πρόσωπο της οικογένειας της στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ράγισε καρδιές. Η παίκτρια των “Διασήμων”, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στη κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ότι ότι ο πατέρας της είχε έναν χρόνιο εθισμό κι ότι “ακόμη και σήμερα πολλές φορές υποτροπιάζει και ξανασυνέρχεται”.

Με αφορμή την συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της για το πόσο τους έχει αλλάξει το Survivor σε συνδυασμό με τα όσα συνειδητοποίησαν με το έπαθλο επικοινωνίας η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εκμυστηρεύτηκε on camera ότι “Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα γιατί, όπως τους είπα, δεν έχω δώσει το τηλέφωνό του μπαμπά μου για την επικοινωνία και δεν τον έχω συναντήσει και μιλήσει από επιλογή πριν το Survivor”.

Στη συνέχεια, η παίκτρια των “Κόκκινων” άνοιξε την καρδιά της, λέγοντας ότι “Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο λάθος που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πολλά χρόνια έναν εθισμό τον οποίον δεν τον ξεπέρασε ποτέ μέχρι να ενηλικιωθώ. Ακόμη και σήμερα πολλές φορές υποτροπιάζει και ξανασυνέρχεται”, ενώ σημείωσε ότι “Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, το οποίο είναι λάθος, γιατί πολύς κόσμος περνάει τα ίδια πράγματα, είτε στον τζόγο ή σε οτιδήποτε άλλο”.

“Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να προσπαθούμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και ότι αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει” εξήγησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και συμπλήρωσε “Διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό και να δίνω δεύτερες ευκαιρείς και να μάθω να συγχωρώ. Προ πάντων για την δική μου ψυχική υγεία και σε δεύτερη φάση για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους”.

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα της. “Έστω και εδώ πέρα θέλω να ξέρει ότι παρόλα τα λάθη που έχει κάνει ότι τον αγαπώ και ότι θα τα πούμε όταν θα βγω έξω”, ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ