Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά την αλήθεια για τη σχέση του με την πανέμορφη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μιλώντας στην Real News, o Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει τις φήμες για την ερωτική σχέση που του χρεώνεται, παραμένοντας πιστός στην ταυτότητα του εργένη.

«Με τη Ναυσικά δεν έχουμε κάτι παραπάνω από μία καλή συνεργασία. Δεν ισχύουν οι φήμες ότι είμαστε ζευγάρι», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας έριξε πριν από λίγες μέρες η πανέμορφη Ναυσικά όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους. «Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω τίποτα για τον απλούστατο λόγο, αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία, οποιοδήποτε δημοσιογράφος ανεβάσει κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω…», είχε πει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν υπεκφυγή τη συγκεκριμένη απάντηση και με τον ίδιο να απαντά:« Επειδή διάβασα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μία λανθασμένη τοποθέτηση, γιατί με τον τρόπο που απάντησε άφησε ανοικτά κάποια ενδεχόμενα. Θα μπορούσε απλώς να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί, που είναι και η αλήθεια».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.