Survivor – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την νίκη της ομάδας των Κόκκινων, η οποία τους έδωσε την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Παρόλα αυτά οι “Διάσημοι” συνεχίζουν να είναι διχασμένοι.

Η κάθε υποομάδα έχει τη δική της στρατηγική σε εξέλιξη και η αποψινή αποχώρηση θα είναι εκείνη που για μία ακόμα φορά θα ανατρέψει τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Καταλαβαίνω ότι η Μυριέλλα Κουρεντή άλλαξε στρατόπεδο για δικούς της λόγους, οι οποίοι δεν με αφορούν και ούτε μπήκα στην διαδικασία να την ρωτήσω” θα πει ο Σάκης Αρσενίου απόψε στις 21:00 στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ενώ η παίκτρια των “Κόκκινων” με την σειρά της θα καταστήσει ξεκάθαρο ότι “Όλο αυτό που συμβαίνει είναι ατομικό. Αν φτάσεις στον τελικό, είσαι μόνος σου. Μάχεσαι ατομικά, για εσένα”.

Οι «Μπλε» και «Κόκκινοι» έρχονται ξανά αντιμέτωποι στο στίβο μάχης. Ποιοι θα απολαύσουν τα δύο τελευταία έπαθλα φαγητού της εβδομάδας; Θα επανέλθουν στις νίκες οι Μαχητές ή θα ξεκινήσουν ένα νέο σερί οι Διάσημοι;

Στο Συμβούλιο του νησιού αναμένεται και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σχετικά με τον παίκτη ή την παίκτρια που θα πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ποιος θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τους «Διάσημους»; Ο Σάκης Αρσενίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ή η Μυριέλλα Κουρεντή; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν ο Σάκης Αρσενίου είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ