Survivor: Η συγγνώμη του Απόστολου Ρουβά στον πατέρα του – “Θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν”

“Λύγισε” ο Απόστολος Ρουβάς στο Survivor, στο άκουσμα ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα του, αν κερδίσει το έπαθλο.

Ο γνωστός σεφ, στο άκουσμα και μόνο της είδησης, πήρε τον λόγο και συγκινημένος είπε κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Κάτι που με έχει καταρρακώσει είναι ότι θέλω να πω μία τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν από όταν ήμουν επτά και τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα. Θέλω να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω συγγνώμη και θέλω να βελτιωθούν οι σχέσεις μας, να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί» είπε ο Απόστολος Ρουβάς δείχνοντας να έχει φορτιστεί ιδιαίτερα συναισθηματικά.

Όλη αυτή η απομόνωση στο παιχνίδι εδώ και περίπου δύο μήνες, όπως έχει παραδεχτεί και προσφάτως ο ίδιος, τον έχει κάνει να αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή του και τους ανθρώπους του.

Νιώθοντας έντονα την έλλειψη των προσώπων της οικογένειάς του, ο Απόστολος έκανε αυτή την κατάθεση ψυχής και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Λίγο αργότερα ο Απόστολος Ρουβάς είδε το μήνυμα του πατέρα του καθώς οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και συγκινήθηκε πολύ.
“Πατέρα μου σ’αγαπώ πολύ και συγγνώμη” είπε χαρούμενος και συγκινημένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ