Ρωσία: Επιδρομή της Ουκρανίας με drones προκάλεσε φωτιά στη Ραστόφ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Επιδρομή ουκρανικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων προκάλεσε πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση και ζημιές σε διαμερίσματα στη ρωσική πόλη Ραστόφ στον Ντον.
  • Ο δήμαρχος της πόλης, Αλεξάντερ Σκριάμπιν, ανακοίνωσε ότι οι μονάδες της αντιαεροπορικής άμυνας απωθούσαν την επίθεση, με συντρίμμια από drones να προκαλούν τη φωτιά και τις ζημιές.
  • Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να εκτιμούν το εύρος των καταστροφών στην περιοχή.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Επιδρομή ουκρανικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων προκάλεσε πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση και ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στη ρωσική πόλη Ραστόφ στον Ντον, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας.

Ο δήμαρχος της πόλης, Αλεξάντερ Σκριάμπιν, ανακοίνωσε μέσω Telegram ότι οι μονάδες της αντιαεροπορικής άμυνας βρίσκονταν σε εξέλιξη επιχείρησης για να απωθήσουν την επίθεση σε δυτικές συνοικίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα συντρίμμια από drones που καταρρίφθηκαν προκάλεσαν τη φωτιά σε βιομηχανική μονάδα και τις ζημιές σε κατοικημένα κτίρια.

Ο Σκριάμπιν σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να εκτιμούν το εύρος των καταστροφών στην περιοχή.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.