Μουσικοί, πολιτικοί και αθλητές λένε το δικό τους «αντίο» στην Τίνα Τέρνερ – Από τον Τζο Μπάιντεν ως τον Μικ Τζάγκερ

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Τίνα Τέρνερ με γνωστούς μουσικούς, πολιτικούς αλλά και αθλητές να υποκλίνονται στην «βασίλισσα του rock ‘n’ roll» και να λένε το δικό τους τελευταίο «αντίο» με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θρυλική τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη (24/5) σε ηλικία 83 ετών, στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Ο Λευκός Οίκος αποχαιρετά την Τίνα Τέρνερ

«Εκτός του ότι ήταν ένα ταλέντο μιας γενιάς που άλλαξε την αμερικανική μουσική για πάντα, η προσωπική δύναμη της Tina ήταν αξιοσημείωτη. Ξεπερνώντας τις αντιξοότητες, ακόμη και την κακοποίηση, έχτισε μια καριέρα για τους αιώνες και μια ζωή και μια κληρονομιά που ήταν αποκλειστικά δικά της. Οι φανς από όλο τον κόσμο θρηνούν και συμφωνούν ομόφωνα ότι ήταν «simply the best», δήλωσε μεταξύ άλλων στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

«Είμαι τόσο θλιμμένος από τον θάνατο της υπέροχης φίλης μου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger)

«Είμαι τόσο θλιμμένος από τον θάνατο της υπέροχης φίλης μου Τίνα Τέρνερ. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδίστρια. Ήταν εμπνευσμένη, ζεστή, αστεία και γενναιόδωρη. Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο Μικ Τζάγκερ στο Instagram.

«Τα πιο θλιβερά νέα»

Από την πλευρά του ο Έλτον Τζον δήλωσε στο Instagram: «Χάσαμε μια από τις πιο συναρπαστικές ερμηνεύτριες του κόσμου. Ένας απόλυτος θρύλος στη σκηνή. Ήταν ανέγγιχτη. Συλλυπητήρια στον Erwin και την οικογένειά της. Τα πιο θλιβερά νέα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Το «αντίο» του Μπάρακ Ομπάμα στην Τίνα Τέρνερ

«Η Τίνα Τέρνερ ήταν ωμή. Ήταν δυνατή. Ήταν ασταμάτητη. Και ήταν αδιαμαρτύρητα ο εαυτός της, μιλούσε και τραγουδούσε την αλήθεια της μέσα από τη χαρά και τον πόνο, τον θρίαμβο και την τραγωδία. Σήμερα, μαζί με τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, τιμούμε τη βασίλισσα του Rock and Roll και ένα αστέρι που το φως του δεν θα σβήσει ποτέ» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο Twitter.

«Μία από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις που έχω δει ποτέ»

«Αναπαύεται εν ειρήνη μια από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, η θρυλική βασίλισσα του rock n’ roll Τίνα Τέρνερ. Την έχω δει πολλές πολλές φορές και χωρίς αμφιβολία, έδωσε μία από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις που έχω δει ποτέ. Σου έδινε πάντα την αξία των χρημάτων σου» σχολίασε ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και την Τίνα Τέρνερ στο Twitter.

«Συγκλονισμένη», γράφει η Νταϊάνα Ρος

Η μεγάλη κυρία της σόουλ Νταϊάνα Ρος ανέβασε μια φωτογραφία με την Τέρνερ στο Twitter, γράφοντας: «Συγκλονισμένη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Τίνα Τέρνερ».

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων»

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που με πήρες σε περιοδεία μαζί σου, που πήγαμε μαζί στο στούντιο και που ήμουν φίλος σου. Σε ευχαριστώ που είσαι η έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που είπες την αλήθεια σου και μας πρόσφερες το δώρο της φωνής σου», έγραψε ο τραγουδιστής Μπράιαν Ανταμς στο Ιnstagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams)

«Η Αύρα σου ήταν μαγική»

Από την πλευρά της η Ναόμι Κάμπελ έγραψε: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που σε συνάντησα στο Παρίσι στο σόου του Αζεντίν Αλαϊά το 1987. Ένιωσα δέος, η Αύρα σου ήταν μαγική, βασιλική θετική και αγνή…το αποτύπωμα που μας άφησες είναι Δύναμη, Επιμονή, Αποφασιστικότητα και να μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου. Σε κάθε σκηνή που στάθηκες έδωσες το 150%. Μακάρι να πετάξεις ψηλά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ