Αντιεμβολιαστές απείλησαν δημοσιογράφο του BBC με “κρεμάλα”

Αντιεμβολιαστές απείλησαν δημοσιογράφο του BBC που έκανε ρεπορτάζ για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γιορκσάιρ.

Ο Phillip Norton κάλυπτε το θέμα όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους στράφηκαν εναντίον του λέγοντάς του ότι “οι θηλιές είναι έτοιμες”.

Ο ίδιος ανέβασε τη στιγμή που δέχεται απειλές στα social media. Ένας από τους διαδηλωτές κρατά τηλεβόα και τον απειλεί ότι θα τον “κρεμάσουν”.

“Θα έρθει μια στιγμή που θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι δίκες της Νυρεμβέργης έρχονται την 1η Σεπτεμβρίου… και θα σας κρεμάσουν όλους”. Ο άνδρας υπό τα επιφωνήματα των υπόλοιπων αντιεμβολιαστών συνεχίζει να αναφέρεται στις δίκες της Νυρεμβέργης.

 

BBC - NORTON

Και προσθέτει: “Θα σας κρεμάσουν για όσα κάνατε σ’ αυτήν τη χώρα, και αυτό θα γίνει με τον κλόουν, και αυτό θα γίνει με τους απαίσιους βουλευτές που στηρίζετε. Οι θηλιές είναι έτοιμες, πίστεψέ με. Σας παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό, είστε εγκληματίες. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε βία, δεν θα σας εκφοβίσουμε, αλλά δεν έχετε θέση εδώ αυτή τη στιγμή”.

Ο Norton ανέβασε το βίντεο στο twitter και έγραψε μεταξύ άλλων: “Είμαστε όλοι καλά, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει όλο και πιο συχνά καθώς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Το ανέβασα αυτό επειδή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σχεδόν “κομμάτι της δουλειάς” να δέχεσαι κακοποίηση στον δρόμο” έγραψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του BBC.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ