Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί έτρεμε τη Μελάνια και δεν πήγαινε σπίτι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια διαφορετική εικόνα από αυτήν της μειλίχιας, υποχωρητικής και συγκαταβατικής συντρόφου δίνει νέα βιογραφία της Μελάνια Τραμπ, από τη δημοσιογράφο Μέρι Τζόρνταν, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στις ΗΠΑ ενώ αποσπάσματα δημοσιεύτηκαν στη Washington Post. Το γραφείο της Μελάνια ήδη χαρακτήρισε το βιβλίο ως “φαντασία” και έκανε λόγο για ψευδείς πληροφορίες και πηγές. “Άλλο ένα βιβλίο για την κυρία Τραμπ με ψευδείς πληροφορίες και πηγές. Το βιβλίο ανήκει στο είδος του φανταστικού” είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, η διευθύντρια του γραφείου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, στην Daily Mail την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ όλων όσων αναφέρονται στο βιβλίο, η Τζόρνταν σημειώνει το περιστατικό πριν από την προεδρική εκλογή, τον Οκτώβριο του 2016, όταν ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος -τότε- για την προεδρία είπε στα ξεχασμένα ανοιχτά μικρόφωνα “άρπαξέ τις από το μ@@@ί”. Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Τραμπ καθυστέρησε να ανέβει στον πάνω όροφο όπου ήταν η κατοικία του από τα γραφεία της εκστρατείας του στον Πύργο Τραμπ, για δύο ώρες, καθώς φοβόταν να αντιμετωπίσει τη σύζυγό του Μελάνια. Η αντίδραση της νυν Πρώτης Κυρίας περιγράφεται στο βιβλίο “The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump” της Τζόρνταν. Τον Οκτώβριο του 2016, λοιπόν, σημείο όπου επικεντρώνεται το CBSNews.com, το Access Hollywood έφερε στη δημοσιότητα τη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσε σάλο. Συγκεκριμένα,΄ο υποψήφιος για την προεδρία Τραμπ ακούστηκε να λέει μέσω του ανοικτού μικροφώνου του για τις γυναίκες: “Ξέρεις, αυτομάτως έλκομαι από όμορφες -ξεκινάω να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλώς ένα φιλί. Δεν περιμένω καν. Και όταν είσαι αστέρας σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις τα πάντα” είπε και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε “να τις αρπάξω από το μ@@@ί. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε” επανέλαβε. Όταν η Washington Post δημοσίευσε αυτό το βίντεο, άτομο στην αίθουσα είπε στη συγγραφέα Μέρι Τζόρνταν ότι ο Τραμπ έγινε κατακόκκινος όταν το είδε με το επιτελείο της προεκλογικής του εκστρατείας στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Αλλά η πραγματική του έγνοια ήταν η Μελάνια. “Ηταν ο ελέφαντας όχι στο δωμάτιο” είπε ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι Κρις Κρίστι, σύμβουλος εκστρατείας στη συγγραφέα. “Όλοι έλεγαν “πρέπει να πας πάνω να δεις τη Μελάνια. Γιατί δεν πας πάνω τώρα να δεις τη Μελάνια;”. Και αυτός δεν βιαζόταν να πάει” είπε ο Κρίστι και πρόσθεσε: “Του είπα, “δεν θα γίνει ευκολότερο. Όσο περισσότερο περιμένεις, δεν θα γίνει ευκολότερο””. Όσο για την αντίδραση της Μελάνια, είπε στον Τραμπ “τώρα μπορεί να χάσεις. Μπορείς να τα διαλύσεις όλα για εμάς”. Ο Τραμπ απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν τα εννοούσε όσα είπες και ότι τα λόγια αυτά ήταν απλώς σκ@@ά”.

Εξέχοντες Ρεπουμπλικανοί κάλεσαν τον Τραμπ να αποσύρει την υποψηφιότητά του ενώ στελέχη της εκστρατείας πίεσαν τη Μελάνια να εμφανιστεί αμέσως στο κοινό μαζί με τον σύζυγό της. Σύμβουλοι της είπαν να κάνει και μια τηλεοπτική συνέντευξη μαζί του αλλά η Μελάνια απάντησε αρνητικά. Αντίθετα, η Μελάνια συνεργάστηκε με την Κέλιαν Κόνγουεϊ κι άλλους για να συντάξει την ανακοίνωσή της και να απαντήσει υσσωρεύτηκε με την Κέλιαν Κόνγουεϊ και άλλους για να δημιουργήσει τη δική της δήλωση για να δώσει τη δική της απάντηση στο σεξιστικό βίντεο του συζύγου της. Ο Τραμπ απλώς ζήτησε να διαβάσει τη δήλωση της Μελάνια πριν τη δημοσιοποιήσει: “Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο σύζυγός μου είναι απαράδεκτες και προσβλητικές για μένα. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο που ξέρω. Έχει την καρδιά και το μυαλό ενός ηγέτη. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα αποδεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έχω κάνει εγώ, και θα επικεντρωθούν στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας και ο κόσμος”. Η αντίδραση του Τραμπ ήταν: “Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο” και αργότερα έγραψε στο Twitter: “Δεν θα αποσυρθώ ποτέ από τον αγώνα”. Η βιογραφία των 286 σελίδων σκιαγραφεί τη ζωή της Μελάνια από την παιδική ηλικία στη Σλοβενία, την καριέρα του μοντέλου και το ταξίδι της έως τον Λευκό Οίκο. Αποκαλύπτει επίσης μία διαφορετική πλευρά της Μελάνια ενώ φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον σύζυγό της και τα παιδιά του.Κάποιος που βρίσκεται κοντά στη συγγραφέα είπε: “Η Μελάνια αντιλαμβάνεται ότι είναι παντρεμένη με μια σπουδαία προσωπικότητα και κάποιον παρορμητικό αρκετές φορές τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην πολιτική, και το αντιλαμβάνεται αυτό”. Το ίδιο άτομο σημειώνει ότι η Μελάνια είναι πρόθυμη να κάνει τα στραβά μάτια για τη συμπεριφορά του Τραμπ γιατί απολαμβάνει να βρίσκεται όπου είναι η δράση. “Η Μελάνια έχει υποτιμηθεί τόσο πολύ” πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσο για τη σχέση της με την Ιβάνκα, οι NewYork Times σημειώνουν ότι σύμφωνα με την Τζόρνταν: “Η Μελάνια αναφέρθηκε στην Ιβάνκα αποκαλώντας την “πριγκίπισσα”, ενώ η Ιβάνκα όταν ήταν νεότερη αποκάλεσε τη Μελάνια “το πορτρέτο” επειδή μιλούσε τόσο συχνά όσο ένα πορτρέτο”. Γενικώς υπάρχουν πολλές φήμες για τη σχέση της Μελάνια με την… πρώτη κόρη και σύμφωνα με πηγές ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπάρχουν πολλές εντάσεις. Όπως αναφέρει το βιβλίο. η Ιβάνκα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μελάνια καθυστέρησε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο ώστε να πάρει στα χέρια της την εξουσία προτείνοντας το γραφείο της Πρώτης Κυρίας να μετονομαστεί σε γραφείο “Πρώτης Οικογένειας”. Ο Λευκός Οίκος αποκάλεσε αυτήν την ιστορία ως “εντελώς ψευδή”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ