Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Σοβαρή απόκλιση ύφους μεταξύ των ανακοινώσεων ΥΠΕΞ και Μαξίμου

“Βλέπω ότι ο χρόνος είναι μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, εμείς δεν μπορούμε να δεχθούμε λύση με εκκρεμότητες, λύση με ουρές, και σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει συμφωνία με βάση τα κριτήρια που έχουμε ορίσει θα πάρουμε ένα δυνατό μικροσκόπιο και θα κρίνουμε την όποια απόφαση, γιατί ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες” δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Διαπιστώνω μια σοβαρή απόκλιση ύφους μεταξύ των δύο ανακοινώσεων που εξέδωσε η ελληνική πλευρά, η μία ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών έχει σαφώς πιό έντονα τα στοιχεία της αισιοδοξίας, ενώ η δήλωση που ακολούθησε του Μαξίμου έχει χαρακτήρα ακόμα και διορθωτικής δήλωσης και κατεβάζει την αισιοδοξία για επίτευξη λύσης” ανέφερε.

“Αυτή η απόκλιση έρχεται να προστεθεί στο χάσμα μεταξύ των απόψεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας και της λοιπής κυβέρνησης. Μόλις πριν μία εβδομάδα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι δεν θα επιτευχθεί συμφωνία” συμπλήρωσε.

“Η κυβέρνηση έχει να λύσει ένα δικό της παζλ, ένα σουντόκου πολύ δύσκολο, με αποχρώσεις απόψεων μεταξύ υπουργείο Εξωτερικών και Μαξίμου, και χάσματος μεταξύ θέσεων υπουργού Άμυνας και της υπόλοιπης κυβέρνησης” είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ