Εντυπωσιακή η Τζένιφερ Άνιστον στην παραλαβή βραβείου για την καριέρα της: Τα “Φιλαράκια” ήταν ένα δώρο ζωής – BINTEO

Η Τζένιφερ Άνιστον παρέλαβε χθες βράδυ το τιμητικό βραβείο People’s Icon Award. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα στράπλες μαύρο φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ το βραβείο της έδωσε ο στενός της φίλος και ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ.

Μετά τα θερμά λόγια του Σάντλερ η Άνιστον ανέβηκε στη σκηνή και του είπε “Άνταμ, πότε έγινε τόσο ευαίσθητος; Θεέ μου, τον αγαπώ αυτόν τον άνδρα με όλη την καρδιά μου. Είναι ένας από τους πιο καλούς ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ στη ζωή σας”.

“Το συγκεκριμένο βραβείο ήταν πάντα ξεχωριστό για μένα. Ως ηθοποιοί, δεν το κάνουμε για τις κριτικές ή για να κάνουμε υπερήφανες τις οικογένειες μας, το κάνουμε για τα λεφτά” είπε χιουμοριστικά η Άνιστον .

“Όχι! Αστειεύομαι. Το κάνουμε για εσάς, ειλικρινά το κάνουμε για εσάς. Κανένας μας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνουμε αν δεν ήσασταν εσείς. Και ήσασταν τόσο υπέροχοι μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια” πρόσθεσε.

“Αν έχω δικαίωμα στη λέξη “icon” είναι μόνο επειδή είχα τη δυνατότητα να είμαι σε μια θρυλική σειρά, με θρυλικούς ηθοποιούς και θρυλικό κούρεμα. Τα “Φιλαράκια” ήταν ένα δώρο ζωής και δεν θα στεκόμουν εδώ χωρίς αυτή την καταπληκτική σειρά, αυτούς τους καταπληκτικούς πέντε ηθοποιούς και φυσικά χωρίς αυτό το κοινό που έμεινε μαζί μας. Πιστέψατε σε εμάς, πραγματικά το κάνατε και πιστεύψατε σε εκείνα τα εξωπραγματικά διαμερίσματα” είπε.

“Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Σας αγαπώ!” κατέληξε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ