Με ισόβιο αποκλεισμό από το γυμναστήριο τιμωρήθηκε ένας άνδρας που “συνελήφθη” από την κάμερα να αυτοϊκανοποιείται κοντά σε γυναίκα που γυμναζόταν.
Το περιστατικό συνέβη σε γυμναστήριο στην πανεπιστημιούπολη στο Δυτικό Ακρωτήρι της Νοτίου Αφρικής.
Στο υλικό όπως το κατέγραψε άλλος θαμώνας, καταγράφεται ο άνδρας να κάθεται στο πάτωμα λίγα εκατοστά μακριά από τη γυναίκα που κάνει καθίσματα. Ενώ φαίνεται να χρησιμοποιεί το κινητό του με το δεξί του χέρι, το άλλο κινείται έντονα μέσα στο σορτσάκι του ενώ πάνω του έχει ρίξει μια πετσέτα.

Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στα social media με τη λεζάντα θέλω το πρόσωπο αυτού του άνδρα να γίνει viral.Συνέβη στο γυμναστήριο Virgin Active στο Στελενμπός. Εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά”. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου ανέλαβε αμέσως δράση για την ανώμαλη συμπεριφορά του μέλους του και τον απέκλεισε από τους χώρους του.
Πηγή: Daiy Mail
Πόσο ακριβότερα πωλούνται τα κρέατα στην Ελλάδα – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις χώρες της Ευρωζώνης
Στρατηγική Σχέση 2.0: Ισραήλ και Ελλάδα προχωρούν σε στενή στρατιωτική συνεργασία – Οργή στην Τουρκία
«Συμβούλιο Ειρήνης»: Ισραήλ και Αρμενία συμφώνησαν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Τραμπ
Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
Κακοκαιρία – Πάτρα: Δέντρα έπεσαν πάνω σε σπίτι και σε αυτοκίνητα λόγω των θυελλωδών ανέμων
Η Γαλλία ζητεί άσκηση του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
ENIKOS NETWORK
Το Νο1 πρωινό για μείωση της χοληστερίνης, σύμφωνα με τους ειδικούς