3+1 συσκευές προσωπικής περιποίησης που αξίζουν να επενδύσεις

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να αφιερώνουμε χρόνο για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Από την υγιεινή διατροφή και την άσκηση έως την περιποίηση της εμφάνισης μας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείχνουμε στα καλύτερά μας.

Ευτυχώς, πλέον, μπορούμε να το κάνουμε στην άνεση του σπιτιού μας χωρίς να ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά σε προϊόντα ή υπηρεσίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επενδύσουμε σωστά στις κατάλληλες συσκευές περιποίησης, που θα μας βοηθήσουν να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπες λοιπόν στη φάση της προσωπικής περιποίησης ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας και επίλεξε τον επόμενο σου «σύμμαχο» φροντίδας.

Dyson Σεσουάρ HD07 Supersonic Blue/Blush 1.600,0 W

Αν υπάρχει μόνο μία συσκευή στην οποία αξίζει να επενδύσεις είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας σεσουάρ. Τα σεσουάρ της Dyson αποτελούν εγγύηση, καθώς δεν στεγνώνουν απλώς τα μαλλιά αλλά τα περιποιούνται με επαγγελματικό τρόπο χαρίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το HD07 Supersonic Blue/Blush, καταρχήν εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από παρόμοιες συσκευές. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ο κινητήρας του, ο οποίος έχοντας τη δυνατότητα να περιστρέφεται έως και 110.000 φορές το λεπτό σε μία ακουστική συχνότητα, το μετατρέπει στο πιο γρήγορο, ελαφρύ και αθόρυβο σεσουάρ. Διαθέτει ένα μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για πραγματικά γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας. Σε αντίθεση με άλλα, το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών, αφού θα αντανακλούν περισσότερο φως σε μία μόνο κατεύθυνση.

Το επαναστατικό εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda, που ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά, ενώ σπρώχνει προς τα κάτω τα πιο κοντά και ατίθασα μαλλιά. Έτσι, σου παρέχει ένα λείο, λαμπερό και επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα. Θέλεις ίσια μαλλιά, κυματισμούς ή μπούκλες; Το νέο σου σεσουάρ έρχεται μαζί με πέντε μαγνητικά εξαρτήματα, για να δημιουργείς κάθε φορά το χτένισμα που επιθυμείς!

Braun Σετ Ανδρικής Περιποίησης MGK7460

Ποιος είπε ότι η αποτρίχωση είναι μόνο γυναικεία υπόθεση; Το σετ ανδρικής περιποίησης από την Braun, περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μηχανή με εξαρτήματα για το μούσι, τα μαλλιά, τα φρύδια και στο σώμα σου. Η ξυριστική σου μηχανή ενσωματώνει την τεχνολογία AutoSensing, για να  ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο της τρίχας σου και να προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ του κινητήρα κοπής. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και μέσα στο ντους για περισσότερη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, αφού είναι 100% αδιάβροχη. Το σετ αντρικής περιποίησης 12-σε-1 θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες, αφού η συσκευασία περιέχει: χτένα 3-11mm για κοντά γένια/μαλλιά, χτένα 13-21mm για μακριά γένια/μαλλιά, 2 χτένες 1mm & 2mm για πολύ κοντά γένια/μαλλιά, χτένα για φρύδια, κόπτη λεπτομερειών, εξάρτημα περιποίησης αυτιών και μύτης, χτένα sensitive για το σώμα, εξάρτημα περιποίησης σώματος, ξυραφάκι Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall, βάση φόρτισης, βουρτσάκι καθαρισμού, θήκη organizer και τροφοδοτικό ρεύματος. Ιδανικό για εσένα που δεν αφήνεις το image σου… στην τύχη του!

Babyliss Steam Straight Ισιωτική μαλλιών ST493E

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται στιλπνά, λαμπερά μαλλιά; Με την Babyliss ισιωτική σου και την δύναμη του ατμού, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η νέα σου Babyliss ισιωτική διαθέτει κεραμικές πλάκες με επίστρωση τουρμαλίνης, που εγγυώνται να προστατεύσουν τα μαλλιά σου, αποτρέποντάς την υπερθέρμανση. Προσφέρουν λείο αποτέλεσμα με λίγες μόνο κινήσεις, ακόμα και στα πιο μακριά μαλλιά! Έτσι, μπορείς να πετύχεις τέλειο και εύκολο ίσιωμα σε λιγότερο χρόνο, ενώ τα προφυλάσσεις από τη φθορά που προκαλεί ο καυτός αέρας, για να μη μετράς… σπασίματα στο τέλος κάθε εφαρμογής. Διατήρησε τη φυσική υγρασία τους και δες τα μαλλιά σου πάντα λαμπερά και υγιή!

Philips Οδοντόβουρτσα HX6851/53 Series 5100

Καμία ρουτίνα προσωπικής περιποίησης δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την φροντίδα της οδοντοστοιχίας σου. Με τις νέας τεχνολογίας ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μπορείς να έχεις λεία και λαμπερά δόντια και να πεις οριστικό αντίο στην πλάκα και την τερηδόνα! Με την επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα της Philips έχεις 62.000 κινήσεις ανά λεπτό, αισθητήρα πίεσης για να μην πιέζεις τα ούλα σου και την ειδική τεχνολογία BrushSync, που σε ειδοποιεί πότε θα πρέπει να αλλάξεις την κεφαλή. Η sonic τεχνολογία που διαθέτει, σου επιτρέπει να την χρησιμοποιείς ακόμη και αν έχεις σιδεράκια, σφραγίσματα, γέφυρες και όψεις. Η νέα σου ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έρχεται με μια εξαιρετικής ποιότητας θήκη μεταφοράς για να την αποθηκεύεις αλλά και να την έχεις μαζί σου στα ταξίδια σου και ειδική βάση φόρτισης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ