Τόμιτς: Ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση
«Ήταν απλώς ένα βήμα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Έφες και δεν κοιτάμε τα «σενάρια», επισήμανε ο Μίλαν Τόμιτς μετά την θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού στην Μάλαγα
«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι», σχολίασε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε ότι: «Αντέξαμε στην πίεση της Μάλαγα, που πιέζει σε όλο το γήπεδο. Τα μεγαλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού ήταν τα μόνο 10 λάθη που κάναμε στην πίεση των αντιπάλων και το πολύ καλό ποσοστό μας στα δίποντα (72%)».
«Παίξαμε πολύ πιο επιθετική άμυνα, καλύψαμε και τα γκαρντ και τους ψηλούς με πολλά ροτέισον», παρατήρησε ο Τόμιτς για την άμυνα του Ολυμπιακού και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες: «Δεν φάνηκαν οι απουσίες μας, αυτό ήταν μεγάλο κέρδος. Όλα τα παιδιά έδωσαν 100% και κάλυψαν τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Στράτο Περπέρογλου . Όλοι είναι έτοιμοι όταν πρέπει και παλεύουν για την νίκη».
«Ήταν απλώς ένα βήμα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς με Έφες, δεν κοιτάμε τα «σενάρια», κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι», επισήμανε η παλιά «δόξα» των «ερυθρόλευκων» για την σημασία της νίκης και σχολίασε ακόμη ότι: «Το μπάσκετ παίζεται 40’, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έτσι και το «Τοπ 16». Ήμαστε όλοι ευτυχισμένοι, ήταν μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, δεν πρέπει να μας ξεγελάει η διαφορά, πρέπει από την επόμενη μέρα να δουλέψουμε για ματς με αντιπάλους τα Τρίκαλα και μετά την Έφες».
ΠΗΓΗ: pamesports