Δύο χρόνια από την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ – Εθνική ομάδα: «Γιώργο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (9/10) από την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, σοκάροντας το Πανελλήνιο και προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, της εθνικής ομάδας, στο αγγλικό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Εθνική Ελλάδας δεν τον ξέχασε και σε σημερινή ανάρτησή της στα social media έγραψε: «Δύο χρόνια μακριά μας, για πάντα μαζί μας. Γιώργο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

 

Την ημέρα των πρώτων γενεθλίων του γιου του, η σύζυγός του «θορυβημένη» από το γεγονός πως ο Μπάλντοκ δεν απαντούσε επί ώρες στις κλήσεις της αν και είχαν επικοινωνήσει εκείνο το πρωινό, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της βίλας στην οποία έμεινε ο διεθνής άσος για να πάει να τον βρει στο σπίτι του και να δει τι είχε συμβεί. Ο ιδιοκτήτης εντόπισε τον 31χρονο άσο στην πισίνα δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία στις 22:30, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Παραμένεις στην ομάδα μας»

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνίστηκε στον αγγλικό σύλλογο για επτά ολόκληρες σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

«Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που μάθαμε για τον θάνατο του George Baldock. Ο Starman μας εκπροσώπησε την United για 7 χρόνια, κάνοντας πάνω από 200 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και σκοράροντας μερικά αξέχαστα γκολ στη διαδικασία. Παραμένεις στην ομάδα μας».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.