Δείπνο για… δύο ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσκληση για δείπνο απηύθυνε δημόσια ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον ποδοσφαιρικό αντίπαλό του Λιονέλ Μέσι, όταν οι δυο τους βρέθηκαν να κάθονται δίπλα δίπλα στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που διοργανώθηκε στο Μονακό.

Όπως είπε ο Κριστιάνο, θέτοντας τέλος στα σενάρια για αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής τους, δεν έχουμε βγει ακόμη για δείπνο οι δυο μας, αλλά ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα στο μέλλον.

“Μοιραζόμαστε το γήπεδο εδώ και 15 χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει στο ποδόσφαιρο, δύο άνδρες, στο ίδιο γήπεδο, διαρκώς. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Φυσικά κι έχουμε καλή σχέση. Δεν έχουμε βγει ακόμη για δείπνο μαζί αλλά ελπίζω στο μέλλον να γίνει. Μου λείπει να παίζω στην Ισπανία. Έχουμε αυτήν τη μάχη. Με πιέζχει και τον πιέζω το ίδιο” εξήγησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι να χαμογελά συγκαταβατικά.

Πάντως, ο Πατρίς Εβρά, πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πολύ καλή ανάμνηση από την πρόσκληση για δείπνο που είχε δεχθεί από τον Πορτογάλο άσο. Όπως είπε, σερ δηλώσεις του πριν από έναν χρόνο, είχε αποδεχθεί κι εκείνος πρόσκληση όπου του υποσχέθηκε “πολύ κρέας” και τελικά του προσέφερε ένα ελαφρύ γεύμα και τον έβαλε να προπονηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ