Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της και η αφιέρωση

Η Παρθένα Κουτμερίδου έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Ο αδελφός της, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, είχε νοσήσει και ο ίδιος από κορονοϊό πριν από ένα χρόνο. Πριν από λίγο καιρό, ο Θεόδωρος Κουτμερίδης είχε κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, όταν έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και αφιέρωσε το μετάλλιό του στην αδελφή του και στο νεογέννητο μωρό της.

«Πριν από ένα χρόνο είχα νοσήσει με COVID και πνευμονία. Σήμερα έτρεξα τον αυθεντικό μαραθώνιο στην Αθήνα. Σχεδίαζα να τρέξω για την αείμνηστη μητέρα μου, Ελπίδα, η οποία πολέμησε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο του μαστού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ζει με τους αγγέλους από το 2013.

Αλλά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που κατέληξα να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα για την αδερφή μου και το νεογέννητό της, που γεννήθηκε στην εντατική. Η αδερφή μου, η Πάττυ, παλεύει για τη ζωή της, τον πραγματικό μαραθώνιο. Έτσι, αυτό (το μετάλλιο) είναι για εκείνη, για το μωρό της και για τη μητέρα της – τρεις ξεχωριστές γυναίκες στη ζωή μου» είχε γράψει στην ανάρτησή του στο Twitter.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ