Ραγίζουν καρδιές για την Παρθένα Κουτμερίδου – Οι μαρτυρίες των φίλων της

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη η οποία παρά τον αγώνα των γιατρών για να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Οι μαρτυρίες φίλων της οικογένειας πλαισιώνουν εκείνη του γυναικολόγου της, που ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έμεινε ανεμβολίαστη, επειδή ο σύζυγός της, ήταν αρνητής των εμβολίων.

«Ήξερα πως είναι ανεμβολίαστη, δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ», είπε η φίλη της οικογένειας και γιατρός Νέλυ Ευθυμίου μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε ότι η Πάττυ δεν την ρώτησε ποτέ για τη γνώμη της ως γιατρός για τα εμβόλια.

«Για την Πάττυ στεναχωρήθηκε όλη η πόλη, όλη η Ελλάδα γιατί την αγαπούσαμε όλοι. Αγαπάμε όλη την οικογένεια Κουτμερίδου. Είναι πολύ αγαπητή οικογένεια στις Σέρρες και είναι κρίμα που έμεινε ανεμβολίαστη, είναι κρίμα που νόσησε. Ίσως η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα έχει η αρρώστια της», είπε η κυρία Ευθυμίου.

 

Σύμφωνα με την ίδια, ανεμβολίαστος είναι και ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου αλλά η υπόλοιπη οικογένειά της είναι εμβολιασμένη. Για τον γυναικολόγο που παρακολουθούσε την 38χρονη, η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιστήμονα και υπέρμαχο των εμβολίων.

«Όλοι οι γιατροί είμαστε υποχρεωμένοι να ωθούμε τους πελάτες μας στον εμβολιασμό. Αυτοί που δεν συνιστούν τον εμβολιασμό νομίζω ότι δεν έχουν περάσει έξω από πανεπιστήμιο, δεν θεωρούνται γιατροί εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τους πετάξουμε έξω οι ιατρικοί σύλλογοι να επέμβουν για να τους στείλουν στα πειθαρχικά γιατί χάνονται ζωές πραγματικά άδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρθένα Κουτμερίδου: Δεν κράτησε ποτέ το μωρό στην αγκαλιά της

Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η Παρθένα Κουτμερίδου είχε υποβληθεί σε καισαρική τομή και είχε φέρει στον κόσμο το μωρό της. Ένα μωρό που ήρθε έπειτα από προσπάθειες ετών και τελικά δεν κράτησε ποτέ στην αγκαλιά της.

Ο αρνητής σύζυγος

Στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας αναδημοσιεύει απόψεις αρνητών και κάνει λόγο για παραποίηση της πραγματικότητας από τα Μέσα Ενημέρωσης. Λίγο μετά το ξεκίνημα της πανδημίας δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου. Ο κορονοϊός ήταν όπως φαίνεται και για τον ίδιο μια δικαιολογία, για να αλλάξουν οι ρυθμοί της ζωής μας.

Η λαχτάρα της 38χρονης δικηγόρου να φέρει στον κόσμο το παιδί της, σε συνδυασμό με τις παραινέσεις του συζύγου της έκαναν, όπως όλα δείχνουν, την Παρθένα Κουτμερίδου να αναβάλει τον εμβολιασμό της και τελικά να προσβληθεί και να πεθάνει από κορονοϊό.

Ο γυναικολόγος της, μιλώντας στο MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο σύζυγός της είχε φτάσει στο σημείο να μην πηγαίνει στις επισκέψεις καθώς είχε παρεξηγηθεί που ο γιατρός επέμενε να εμβολιαστούν.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ