Μία ημέρα μετά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου η κίνηση κάνει «παρέλαση» σε πολλούς δρόμους της Αττικής.
Πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία αυτή την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην άνοδο της Κηφισίας, στις Λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού και στις Λεωφόρους Φυλής, Αλεξ. Παπάγου και Καματερού, στην ομώνυμη περιοχή του Καματερού.
Μικρότερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Κατεχάκη προς τη Μεσογείων, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην Παραλιακή προς Πειραιά κατά μήκος του Νέου Φαλήρου και τέλος στη Βάρης – Κορωπίου από το ύψος της Βούλας προς την Σχολή Ευελπίδων ανά τμήματα.
Σύγκρουση φορτηγών και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο φορτηγά σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο, στο ύψος του κόμβου Φυλής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα στο σημείο.
Σύγκρουση δύο φορτηγών οχημάτων στη δεξιά λωρίδα, ύψος κόμβου Φυλής στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Αναμένονται καθυστερήσεις.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 26, 2026
Καθυστερήσεις 10-15 λεπτών καταγράφονται και από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 26, 2026
