Ομόνοια: Έπιασε από τον λαιμό πιστό μέσα σε εκκλησία και του άρπαξε το τσαντάκι – Αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ληστεία έλαβε χώρα μέσα σε εκκλησία στην περιοχή της Ομόνοιας, με δράστη έναν 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος και συνελήφθη.
  • Ο δράστης προσέγγισε άνδρα που βρισκόταν στο εσωτερικό του ναού, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από τον λαιμό και του αφαίρεσε τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα.
  • Ο 37χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ληστεία έλαβε χώρα μέσα σε εκκλησία στην περιοχή της Ομόνοιας, με δράστη έναν 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος και συνελήφθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν ο κατηγορούμενος προσέγγισε άνδρα που βρισκόταν στο εσωτερικό του ναού. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από τον λαιμό και του αφαίρεσε τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από πολίτη.

Μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν τον 37χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομονοίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.