Μεσσηνία: Παρέμβαση εισαγγελέα στο μπλόκο αγροτών στον κόμβο της Θουρίας έπειτα από καταγγελίες για παρακώλυση συγκοινωνιών

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο αντιεισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο μπλόκο των αγροτών, στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα στον κόμβο της Θουρίας, έπειτα από καταγγελίες για παρακώλυση συγκοινωνιών και παρεμπόδιση διέλευσης ασθενοφόρων.

Οι αγρότες αρνήθηκαν τις καταγγελίες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι δεν εμποδίζεται η κυκλοφορία οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, την ώρα της παρουσίας του εισαγγελέα, πέρασαν από το σημείο δύο ασθενοφόρα.

Ο εισαγγελέας επισήμανε, ωστόσο, ότι οι αποκλεισμοί συνιστούν παράνομες πράξεις και ζήτησε να ανοίξει περαιτέρω ο δρόμος, ώστε να διασφαλίζεται απρόσκοπτα η διέλευση ασθενοφόρων και λοιπών οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.