Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργικές επεμβάσεις

Σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις θα υποβληθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εξακολουθεί να δίνει με γενναιότητα την μάχη της μετά την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, στις 20 Μαΐου του 2020.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημιουργεί ίδρυμα και το ανακοινώνει από το σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι

Σε δηλώσεις που έκανε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε ότι θα μπει στο χειρουργείο μεθαύριο και ξανά έπειτα από 20 ημέρες.

Η Ιωάννα παρέστη στην εκδήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία γιόρτασε τα 30 χρόνια καριέρας της. Εκεί, ερωτήθηκε εάν θα συνεχίσει τις θεραπείες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Ο κ. Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη

«Εννοείται. έχω μόνο λίγες ημέρες που έχω γυρίσει από τις τελευταίες θεραπείες που έκανα. Μεθαύριο θα ξαναμπώ για χειρουργείο, σε 20 ημέρες θα ξαναμπώ για χειρουργείο. Κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου…», απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως εξήγησε, την μάσκα εξακολουθεί να την φοράει «πιο πολύ όταν είμαι στο σπίτι ή το βράδυ στον ύπνο γιατί χρειάζεται ακόμα», αλλά «δεν με βλέπετε εσείς» γιατί «μπορώ και έχω πλέον κάποιες ώρες πιο ελεύθερες».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτησή της για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη

Δεν παρέλειψε, δε, να ευχηθεί στην Ζήνα Κουτσελίνη «να είναι καλά, υγιής. Άλλα 30 χρόνια επιτυχίας σε ό,τι επιλέξει να κάνει, σε ό,τι θέλει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK