Δυσμενείς είναι οι προβλέψεις για την φωτιά στην Πεντέλη, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θεόδωρο Κολυδά οι άνεμοι θα δυναμώσουν από τα ξημερώματα.
«Η μέση ένταση των ανέμων τη νύχτα μπορεί να μη ξεπερνά τα 5 με 6 μποφόρ , ωστόσο οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν 7-8 μποφόρ. Με άλλα λόγια οι συνθήκες θα εξακολουθήσουν να είναι δύσκολες και το βράδυ, ενώ πριν από τα ξημερώματα θα ενισχυθούν», γράφει ο κ. Κολυδάς.
Η μέση ένταση των ανέμων τη νύχτα μπορεί να μη ξεπερνά τα 5 με 6 μποφόρ , ωστόσο οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν 7-8 μποφόρ. Με άλλα λόγια οι συνθήκες θα εξακολουθήσουν να είναι δύσκολες και το βράδυ , ενώ πριν τα ξημερώματα θα ενισχυθούν.
Ωριαία Πρόγνωση https://t.co/WitN2vzfmP pic.twitter.com/GuV9Fsl6UU— Theodoros Kolydas (@KolydasT) July 19, 2022