Σοφία Ζαχαράκη: Η περιοδεία της στο Ηράκλειο – Πρώτος σταθμός το 43ο Δημοτικό

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, επισκέφθηκε το 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου «Σπύρος Μουστακλής» στο πλαίσιο της περιοδείας της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Κατά την επίσκεψή της, παρέστη στον αγιασμό για τη λειτουργία των νέων Ωνάσειων Σχολείων και ανέδειξε την ένταξη του 43ου Δημοτικού στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου», για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, επισκέφθηκε το 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο της περιοδείας της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, παρέστη στον αγιασμό για τη λειτουργία των νέων Ωνάσειων Σχολείων.
  • Το 43ο Δημοτικό Σχολείο αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς της σημερινής περιοδείας της υπουργού στο Ηράκλειο. Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».
  • Μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου «Σπύρος Μουστακλής» βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στις σχολικές μονάδες της πόλης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ζαχαράκη: Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η β’ φάση διορισμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η υπουργός παρέστη στον αγιασμό για τη λειτουργία των νέων Ωνάσειων Σχολείων του Ηρακλείου.

Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγει ο διάλογος για το Νέο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο – «Υποσχόμαστε ένα δικαιότερο σχολείο», λέει η Σοφία Ζαχαράκη

Αναβάθμιση των σχολικών υποδομών μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

Το 43ο Δημοτικό Σχολείο, αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς της σημερινής περιοδείας της υπουργού στο Ηράκλειο.

Ζαχαράκη: 30.000 λιγότερα παιδιά στην Α’ Δημοτικού μέσα σε μια δεκαετία – Πρόσληψη 36.000 αναπληρωτών έως το τέλος Σεπτεμβρίου

Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου», μέσω του οποίου υλοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.