TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Ποιο πιπέρι παρασκευάζεται από σπόρους ξανθόξυλου; – Με τι χρώματος ξερά φασόλια φτιάχνεται η βραζιλιάνικη φεζοάδα; – Στις κουζίνες χωρών ποιας ηπείρου αξιοποιούνται οι μπανάνες πλαντάγο; – Ποιο γλυκό ταψιού θυμίζει η μαροκινή παστίγια με γάλα; – Από ποια χώρα λέγεται ότι προέρχεται η καλύτερη μαύρη τρούφα;Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
23 δευτερόλεπτα πριν
Μπαρτζώκας: Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, νομίζω ότι για αυτό χάσαμε το ματς με τη Βαλένθια
4 λεπτά πριν
Το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»
ENIKOS NETWORK
Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ: Πρωτοπόροι στη μοριακή απεικόνιση και στην πυρηνική ιατρική