Νέο επικό τρέιλερ για το Thor: Love and Thunder – Πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του Κρίστιαν Μπέιλ

Ένα νέο επικό τρέιλερ για την επόμενη μεγάλη ταινία της Marvel, το Thor: Love and Thunder, δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Πρόκειται για το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Game 4 της τελικής σειράς της Ανατολής στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Thor: Love and Thunder – Πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του Κρίστιαν Μπέιλ

Στο τρέιλερ υπάρχουν νέα πλάνα από τη Jane Foster (Νάταλι Πόρτμαν), η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor, και από τον Θεό Δία, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ράσελ Κρόου.

Επίσης για πρώτη φορά εμφανίζεται ο “κακός” της ταινίας, ο Gorr the God Butcher (Χασάπης των Θεών), τον οποίο υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ.

 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster-Mighty Thor), Tessa Thompson (King Valkyrie) και Jaimie Alexander (Lady Sif), Russell Crowe (Δίας), Christian Bale (Gorr the Butcher). Επίσης οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Στα “easter eggs” του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela.

Δείτε το νέο τρέιλερ για το Thor: Love and Thunder

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ