Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος επέλεξαν την Ισπανία για τις ημέρες του Πάσχα και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητά τους. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το ταξίδι μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες το Μεγάλο Σάββατο, 11 Απριλίου, από τη Σεβίλλη, όπου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της. Με την ανάρτηση αυτή, η ίδια γνωστοποίησε το ταξίδι της στο εξωτερικό.
Η Ελένη Μενεγάκη επανήλθε το βράδυ της Παρασκευής, 17 Απριλίου, με νέα στιγμιότυπα από την εξόρμησή της. Στις εικόνες, η παρουσιάστρια ποζάρει σε γνωστά αξιοθέατα της Ισπανίας, αποτυπώνοντας στιγμές από την παραμονή της εκεί.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε, επίσης, δύο πιο προσωπικές φωτογραφίες. Στη μία, η ίδια βρίσκεται μαζί με την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, ενώ στην άλλη εμφανίζεται με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, τον οποίο φιλά.
Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε την ανάρτησή της με το τραγούδι «Bamboleo».
Αναλυτικά η ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
