Riky Rick: Θρίλερ με τον θάνατο γνωστού ράπερ – Η τελευταία αινιγματική ανάρτηση

Σοκ από τον θάνατο του ράπερ Riky Rick, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Ο Νοτιοαφρικανός ράπερ είχε κάνει μία αινιγματική ανάρτηση στο twitter, που έμελλε να είναι η τελευταία του, στην οποία έγραφε, “θα επιστρέψω πιο δυνατός”.

Η οικογένεια του καλλιτέχνη που το πραγματικό του όνομα ήταν Rikhado Muziwendlovu Makhado, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση. Η αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί αν και υπάρχουν αναφορές για αυτοκτονία. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο γιους με την σύζυγό του.

Στην ανακοίνωση της οικογένειάς του αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Γιος, σύζυγος, πατέρας, αδελφός και θείος, ο Riky ‘Ricky’ Makhado δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το ξημέρωμα της 23ης Φεβρουαρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ” όπως και “η αγάπη για την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα είναι γνωστή. Ο Riky ανέπτυξε από μικρός μουσικό ταλέντο και θα τον θυμόμαστε για πάντα”

Στις 3.20 το πρωί και ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του είχε γράψει στο twitter: “Θα επιστρέψω πιο δυνατός άνδρας. Αυτή  η γη είναι ακόμα το σπίτι μου”.

Ο ράπερ από την Κουαζούλου-Νατάλ, επαρχία της Νότιας Αφρικής, έγινε γνωστός το 2014 με την επιτυχία του “Nafukwa” και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του “Family Values”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ