Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή έξω από το δημαρχείο – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζής συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) στην οδό Κυδωνίας, έξω από το Δημαρχείο Χανίων. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζής συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Κυδωνίας, έξω από το Δημαρχείο Χανίων.
  • Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
  • Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι, αλλά, ευτυχώς, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζής συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) στην οδό Κυδωνίας, έξω από το Δημαρχείο Χανίων.

Το τροχαίο συνέβη όταν διερχόμενο όχημα παρέσυρε την γυναίκα, η οποία κινείτο πεζή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και, ευτυχώς, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.