Πρίγκιπας Χάρι: Θα μείνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για μέρος της επίσκεψής του στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε την πρόσκληση να διαμείνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια μέρους της επίσκεψής του στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα. Η διαμονή του στο παλάτι εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προετοιμασία των Αγώνων Invictus και τη συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε επίσημα την πρόσκληση να διαμείνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για μέρος της επίσκεψής του στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα.
  • Η διαμονή του στο παλάτι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προετοιμασία του για τους Αγώνες Invictus.
  • Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ οι Αγώνες Invictus θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ τον επόμενο χρόνο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε επίσημα την πρόσκληση να διαμείνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για μέρος της επίσκεψής του στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Δούκα του Σάσεξ.

Πρίγκιπας Χάρι: Θα πάει στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους

Όπως αναφέρει το BBC, η διαμονή του στο παλάτι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προετοιμασία του για τους Αγώνες Invictus, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ τον επόμενο χρόνο, και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.