Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Κατακόκκινο από τους φίλους των Πειραιωτών το «T-Center» – Δείτε φωτογραφίες

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague, που διεξάγεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Telekom Center.
  • Περίπου 13.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει το Telekom Center, το οποίο έχει ήδη «κοκκινίσει», όπως είχε ζητήσει ο Κώστας Παπανικολάου.
  • Στο γήπεδο βρίσκονται επίσης περίπου 3.000 με 4.000 φίλοι της τουρκικής ομάδας, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague, που διεξάγεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Telekom Center.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου 13.000 οπαδοί της ομάδας βρίσκονται στις εξέδρες για να στηρίξουν τους «ερυθρόλευκους».

Το Telekom Center έχει ήδη «κοκκινίσει», όπως είχε ζητήσει από χθες, Πέμπτη 21 Μαΐου, ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Στο γήπεδο βρίσκονται επίσης περίπου 3.000 με 4.000 φίλοι της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι δίνουν το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση του Final Four.

Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Οπαδοί Ολυμπιακού στο T - Center
Intime Live
Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.