Στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας τη Δευτέρα – Συνάντηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου στην Αθήνα με τον Γερμανό ομόλογό του, Γιόχαν Βάντεφουλ. Η διμερής συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:10 μ.μ. στο Υπουργείο Εξωτερικών.
  • Οι δύο Υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν ζητήματα διμερούς συνεργασίας, καθώς και περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, στο πλαίσιο των ευρύτερων σχέσεων Ελλάδας–Γερμανίας.
  • Αμέσως μετά τις διευρυμένες συνομιλίες, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο στις 1:50 μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία των συζητήσεων και τα συμπεράσματα της συνάντησης.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιόχαν Βάντεφουλ, θα έχει τη Δευτέρα 4 Μαΐου ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Η διμερής συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:10 μ.μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Αθήνα. Οι δύο Υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν ζητήματα διμερούς συνεργασίας, καθώς και περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, στο πλαίσιο των ευρύτερων σχέσεων Ελλάδας–Γερμανίας.

Αμέσως μετά τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο στις 1:50 μ.μ., κατά τις οποίες οι δύο Υπουργοί θα παρουσιάσουν τα βασικά σημεία των συζητήσεων και τα συμπεράσματα της συνάντησης.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google