Ζάκυνθος και Κεφαλονιά: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων μετά τη χθεσινή κακοκαιρία

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Κανονικά εκτελούνται από σήμερα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στις γραμμές Ζακύνθου – Κυλλήνης και Κεφαλονιάς – Κυλλήνης, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην περιοχή.
  • Οι καιρικές συνθήκες έχουν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση, επιτρέποντας την ομαλή επαναφορά των δρομολογίων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
  • Σημειώνεται ότι τα πλοία χθες το απόγευμα παρέμεναν δεμένα στα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κανονικά εκτελούνται από σήμερα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στις γραμμές Ζακύνθου – Κυλλήνης και Κεφαλονιάς – Κυλλήνης, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην περιοχή.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση, επιτρέποντας την ομαλή επαναφορά των δρομολογίων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Σημειώνεται ότι τα πλοία χθες το απόγευμα παρέμεναν δεμένα στα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.