Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε την ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή μαζί με τον γιο του

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να παρακολουθήσει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς την ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή στον κινηματογράφο Αθήναιον.
  • Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στους Αμπελόκηπους συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο, και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου.
  • Η ταινία «Καποδίστριας» αφηγείται τη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας και έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στο κοινό.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέλεξε να παρακολουθήσει την ταινία Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στον κινηματογράφο Αθήναιον, στους Αμπελόκηπους, συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο. Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου.

Η ταινία «Καποδίστριας», που αφηγείται τη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στο κοινό.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.