Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για την απόπειρα δολοφονίας της 29χρονης στο Χαϊδάρι

Στόχος κυκλώματος μαστροπών ενδέχεται να έπεσε η 29χρονη γυναίκα από την Αλβανία που δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στο Χαϊδάρι, το βράδυ της Τρίτης.

Η σφαίρα διαπέρασε το μάγουλο της 29χρονης στριπτιζέζ με το όνομα Τζέσικα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κατάθεση από την 29χρονη καθώς η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ακόμα σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων κάποια στιγμή στο σπίτι της 29χρονης μπήκε ένα ζευγάρι, ενώ έξω από το κτίριο ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο. Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ οι γείτονες άκουσαν φωνές και έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια ακολούθησαν οι κραυγές πόνου της γυναίκας που βγήκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο αναζητώντας βοήθεια. Την ίδια στιγμή το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της έφυγε από το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η 29χρονη να είχε μπλέξει σε κύκλωμα μαστροπών οι οποίοι για κάποιο λόγο θέλησαν να την εκδικηθούν. Ωστόσο, επειδή δεν έχουν αρκετά στοιχεία στη διάθεση τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο των προσωπικών ή οικονομικών διαφορών. Για αυτό τον λόγο οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν στοιχεία τόσο στον φιλικό της κύκλο όσο και στο επαγγελματικό της περιβάλλον.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ