Ο Πολάκης για τον Αμβρόσιο: Βρίσκεται σε εμφυλιακό παροξυσμό

Την χυδαία και ασύλληπτη επίθεση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου τόσο κατά του Νίκου Μπελογιάννη με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.«Ο Αμβρόσιος σε εμφυλιακό παροξυσμό, με παραδειγματική γλυκύτητα λόγου Ορθόδοξης αγάπης…», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.Να θυμίσουμε πως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από τη σελίδα του έκανε χαρακτήρισε «αρχιδολοφόνο και Εαμοβούλγαρο» τον Νίκο Μπελογιάννη.

Αρχικά ο Μητροπολίτης ανέλυε τους λόγους που θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να δημιουργήσει το μουσείο για να επιτεθεί στη συνέχεια προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο χωρίς τη γραβάτα της αξιοπρέπειας πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!», έγραφε χαρακτηριστικά.Δείτε την ανάρτησή του Παύλου Πολάκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ