Η φωτογραφία του Κώστα Ευριπιώτη μέσα από το νοσοκομείο και το δημόσιο μήνυμα των παιδιών του – ΦΩΤΟ

Ο Κώστας Ευριπιώτης συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου».Πριν από περίπου ένα χρόνο ο αγαπημένος ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στην σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Από το πλευρό του στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του, δεν λείπει η εδώ και δέκα χρόνια σύντροφος του ηθοποιού , Λίλιαν Μπότση, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της Real life της Κυριακής.

«Είμαι βράχος για τον Κώστα», εκμυστηρεύεται στον φιλικό της κύκλο η καθηγήτρια χορού, η οποία αν και ενοχλείται από τους ψιθύρους που αφορούν στον σύντροφό της , επιλέγει να σιωπά.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν: «Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Πηγή: fthis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ