Εντυπωσιακή στην πρώτη της εμφάνιση η Δούκισσα του Σάσεξ – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε την Τρίτη η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ , σε μία από τις πλέον σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις της Βρετανίας, τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, όπου παρέστη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν αρχικά σε μια άμαξα, στο πλαίσιο της παραδοσιακής πομπής κατά μήκος της διαδρομής των ιπποδρομιών, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των πενθήμερων αγώνων.

Η Μέγκαν Μάρκλ, που φορούσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Givenchy και λευκό καπέλο με την υπογραφή του Φίλιπ Τρέισι, και τον σύζυγό της συνόδευαν στην άμαξα ο θείος του Χάρι, Έντουαρντ, και η σύζυγός του Σόφι.

Θερμή ήταν η υποδοχή του ζευγαριού από χιλιάδες θεατές των αγώνων, οι οποίοι υποδέχθηκαν με επευφημίες το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από ένα μήνα.

Αργότερα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απένειμαν ένα τρόπαιο στον αναβάτη Φράνκι Ντέτορι, που επικράτησε μεταξύ των συναγωνιστών του.

Της βασιλικής πομπής με τις άμαξες ηγείτο εκείνη όπου επέβαινε η βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 92 ετών, η οποία είχε επιλέξει πανωφόρι και καπέλο σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Δείτε το Βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ