«Ξεπουλάει» η Lamborghini Huracan

«Ξεπουλάει» η Lamborghini Huracan

Με αριθμό ρεκόρ ξεκινά την εμπορική της πορεία η νέα Huracan LP610-4, καθώς ήδη υπάρχουν καταγεγραμμένες 700 προ-παραγγελίες, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη πρεμιέρα του νέου supercar.

Η νέα Lamborghini θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, ενώ οι ιθύνοντες της εταιρείας περιγράφουν το γεγονός ως μια «εξαιρετική αρχή, που προβλέπεται να εξελιχθεί σε εμπορικό θρίαμβο».

Όπως αναφέρει το autotriti.gr, αυτή την περίοδο η Huracan είναι σε «ιδιωτικό τουρ» παρουσίασης για εκλεκτούς πελάτες ανά τον κόσμο, ενώ για τους… κοινούς θνητούς η ημερομηνία ορόσημο είναι η 4η Μαρτίου.

H «εκρηκτική» Huracan… κρύβει μέσα της έναν 5,2 λίτρων V10 κινητήρα που παράγει 610 ίππους και 560 Nm ροπής και ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Επίσης, η μετάδοση κίνησης γίνεται και στους 4 τροχούς, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται για την Huracan σε μόλις 3,2 δλ., πριν τερματίσει το κοντέρ στα 325 χλμ./ώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK