Αύριο η απόφαση για τους τελικούς

Με τη συμμετοχή των δύο ομάδων, της ΓΓΑ, του ΕΣΑΚΕ, της ΕΛ.ΑΣ, του ΠΣΑΚ και μελών της διοίκησης του ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η σύσκεψη για το μέλλον των τελικών της Basket League, μετά το χθεσινό επεισόδιο με το πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη  την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο τιμ μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής και ο νομικός σύμβουλος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Δημήτρης Πράσσος. Εξάλλου παρόντες ήταν οι Βασίλης Οικονομίδης και Γιώργος Κονδύλης εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ, οι Αριστείδης Γολέμης και Δημήτρης Μπασούρης εκ μέρους της ΕΟΚ, οι Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Αλεξανδρίδης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος εκ μέρους του ΠΣΑΚ, όπως και οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ Γρηγόρης Μπαλάκος και Ιωάννης Λιούκας αλλά και τα μέλη της διοίκησης του ΟΑΚΑ Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Βαλασιάδης.

Στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, υποστήριξε: «Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνουν ζημιές 5-6 εκατομμυρίων και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους κρατήσω! Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους. Πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε, αλλά αν γίνει κάτι μη φάω εγώ μετά 10 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή».

«Δεν γίνεται να επιτρέψουμε στους λίγους να χειραγωγήσουν τους πολλούς», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Σκινδήλιας, εκφράζοντας τον επίσημο Ολυμπιακό.

Μετά τις αρχικές διαβουλεύσεις και τις θέσεις των δύο ομάδων, η σύσκεψη συνεχίστηκε χωρίς τους εκπροσώπους των δύο αντιπάλων και η απόφαση αναμένεται να παρθεί το Σάββατο, από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Υπουργό Πολιτισμού. Πηγή: pamesports.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK