Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό

Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό

Απ’ τις λόγια στις πράξεις πέρασε ο Παναθηναϊκός και δίχως να χάσει χρόνο. Σχεδόν ένα 24ωρο έπειτα τη συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου και προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανακοίνωσε πως έκανε τη χρήση δικαιώματος για τερματισμό των συμβολαίων των Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμου, Κάρι και Σανγκ.

Υπό άλλες συνθήκες η χρήση του opt-out θα εμπεριείχε την πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης (σ.σ. στο πρόσφατο παρελθόν είχε γραφτεί πως σχεδίαζε να το κάνει πρώτος ο Μάικ Μπράμος), αλλά δύσκολα πια. Απομένει να πάρει σειρά κι ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος εν τέλει έχει κλειστό συμβόλαιο, αλλά ακόμα ο εκπρόσωπός του δεν έχει κληθεί να συζητή��ει με τη διοίκηση.

Οι Ούκιτς, Μπατίστ, Αποστολίδης και Ράιτ δεν έχουν υπόλοιπο συμβολαίου κι οι μόνοι σίγουροι εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου είναι οι παλιοσειρές Φώτσης και Διαμαντίδης, οι Μαυροκεφαλίδης, Παππάς και Γιάνκοβιτς κι οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος & Διαμαντάκος.

Ο Παναθηναϊκός ήδη κινείται να βάλει δίπλα τους παίκτες όπως οι Βεζένκοφ και Μποχωρίδης και πολύ περισσότερο ο Νικ Καλάθης, για τον οποίο έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγχρόνως με δηλώσεις του σε ισραηλιτική ιστοσελίδα ο ατζέντης του Ρίκι Χίκμαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ έβαλε και τον πελάτη του στη λίστα.

Η ουσία είναι πως ο νέος Παναθηναϊκός θα θυμίζει ελάχιστα την ομάδα των διαδοχικών doubles, έχοντας στόχο τη δημιουργία ομάδος με διάρκεια στα επόμενα χρόνια, δίχως να παραγνωρίζει το υπαρκτό ρίσκο και το… σοκ των τελευταίων κινήσεών του. Όσο απρόσμενη φάνταζε η είδηση στο άκουσμά της, άλλα τόσο δεδομένη αποδείχθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK