Βόνιτσα: Μαθητές αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σπίτι τους με Πυροσβεστικό όχημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στη Βόνιτσα το νέο κύμα κακοκαιρίας, με έντονη βροχόπτωση να πλημμυρίζει δεκάδες σπίτια και καταστήματα.
  • Το ανάχωμα στον Άγιο Νεκτάριο υποχώρησε ξανά, μετατρέποντας τους δρόμους σε χείμαρρους και καθιστώντας αναγκαία την επέμβαση της Πυροσβεστικής.
  • Μαθητές φροντιστηρίου χρειάστηκαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής για να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, ενώ οι κάτοικοι ζητούν άμεσα μέτρα.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στη Βόνιτσα το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής. Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δεκάδες σπίτια και καταστήματα, βυθίζοντας την πόλη σε σκηνές χάους.

Το ανάχωμα στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου υποχώρησε για ακόμη μια φορά, με συνέπεια οι δρόμοι να μετατραπούν σε χείμαρρους και τα νερά να εισβάλουν σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη που μαθητές φροντιστηρίου χρειάστηκαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής για να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Η κακοκαιρία άφησε πίσω της εκτεταμένες ζημιές, ενώ οι κάτοικοι ζητούν άμεσα μέτρα ώστε να μη βιώσουν ξανά παρόμοιες καταστάσεις.

Πηγή: arkanikanea.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.