Σοκ στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι

Τη σορό ενός νεαρού άνδρα ανέσυραν πλησίον του λιμένα Κορίνθου οι Λιμενικές Αρχές, αφού είχε εντοπιστεί να πλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Καταδίωξη και σύλληψη δύο Τούρκων διακινητών στη Ρόδο – Προειδοποιητικά πυρά από το Λιμενικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό Σώμα ειδοποιήθηκε αφότου έγινε αντιληπτό ότι ένα σώμα έπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας και έσπευσε άμεσα στο σημείο, για να ανασυρθεί η σορός, από αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που συμμετείχε στην επιχείρηση περισυλλογής.

Στη συνέχεια στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να γίνει μεταφορά της σορού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Λιμενικό Σώμα: Έκτακτες οδηγίες στα ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ – Σε συνεχή επικοινωνία το υπουργείο Ναυτιλίας

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό άνδρα ηλικίας μεταξύ 22 και 25 ετών, με τα στοιχεία της ταυτότητάς του να παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, καθώς δεν βρέθηκαν πάνω του έγγραφα που να αποκαλύπτουν ποιος είναι.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK