Πειραιάς: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο λιμάνι

Σορός άνδρα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε2, εντός του λιμένα Πειραιά. Η σορός ανασύρθηκε από πλήρωμα του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για ταυτοποίηση, ενώ οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σορός άνδρα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε2, εντός του λιμένα Πειραιά.
  • Πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος ανέσυρε τη σορό, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
  • Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, προκειμένου να γίνει και η ταυτοποίηση.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σορός άνδρα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε2, εντός του λιμένα Πειραιά.

Πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέσυρε τη σορό λίγο μετά τις 23:00. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να γίνει η ταυτοποίηση.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.