Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σύμφωνα με το lesvospost.com, πριν λίγο στο ΚΥΤ της Μόριας μεταξύ μεταναστών και δυνάμεων της αστυνομίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 100 ανήλικοι μετανάστες ξαφνικά ξεκίνησαν με τα υπάρχοντα τους από το ΚΥΤ της Μοριας με σκοπό να φτάσουν Μυτιλήνη και η αστυνομία προσπαθεί να τους εμποδίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ένα μήνυμα που εστάλη στα κινητά μεταναστών ήταν η αφορμή να υπάρχει γενικός ξεσηκωμός στο ΚΥΤ της Μοριας.
Το μήνυμα ανέφερε πως πλοία είναι έτοιμα να αναχωρήσουν από το λιμάνι Μυτιλήνης δωρεάν προς την Αθήνα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες μετανάστες να ξεκινήσουν με τα πόδια από την Μορια για την Μυτιλήνη με την αστυνομία αρχικά να ξαφνιάζεται και να μην μπορεί να τους σταματήσει.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
49 λεπτά πριν
Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό της – Το ερώτημα είναι “γιατί τώρα;”»
5 ώρες πριν
Τα 5 ζώδια που θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους το 2026 – «Τραβούν το χρήμα σαν μαγνήτες»
2 ώρες πριν
Γάμος: 11 ψυχρές αλλά ευγενικές φράσεις, που λέει ένας άνδρας όταν σκέφτεται τον χωρισμό
7 λεπτά πριν
Hellenic Train: Καθυστερήσεις στον Προαστιακό λόγω φωτιάς κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή
24 λεπτά πριν
ΕΦΕΤ: Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων
ENIKOS NETWORK
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας η γρίπη στην Ελλάδα-Μέτρα προστασίας από τον ΕΟΔΥ